En underbar tanke

?Jag skulle vilja tänka en underbar tanke?? och jo, vet ni vad, Jag tänker en underbar tanke! Massa underbarheter flyger i min hjärna.

 Och på tal om att flyga, haha för det ska vi göra mycket snart!

Och inte nog med det, igår fick jag bekräftat att stora delar av min släkt kommer att fira nyår en vecka nere på den vackra ön Madeira hos min kusin.

I alla fall, i morgon fyller min mamma och Zarah år och idag har jag gett Zarah en present J Och Molly fick en massa kläder av sin mamma, trendbebis som hon är
Och i morgon kommer även min kära pojkvän hem, inte nog med det. Vi ska titta på lägenhet åt honom och jag, ja jag bara älskar sånt.

 

I morgon får ni passa er för då ska tuffa gänget ut och köra rullstol på stan, på uppdrag av skolan J Då ska vi köra över alla som är elaka och i vägen.

 

Och en sista sak, jag har packat nästan hela min resväska nu!!!!



Nedräkning

Nu är det inte länge kvar tills vi lyfter mot varmare bredgrader!

Och som om inte det skulle vara nog, mamma talade om idag att vi kommer att fira nyår hos min kusin på Madeira. Min familj, moster och kusin. Ska bli så härligt att få komma iväg ännu en gång, och till något så spännande som Madeira som sägs vara en jätte vacker ö.

Nu ser här inte lika illa ut hemma, alla kläder är undanplockade och jag har gått igenom massa papper plus att jag har dammsugit. Så det enda som återstår innan jag åker i min lägenhet är att än en gång ta itu med den feta disken som står i köket.

Dagen är skolan var väldigt tröttsam trots att jag slutade vid lunch. Jag kunde ju då inte sova i går och somnade väl vid tretiden. Av någon konstig anledning ringde inte klockan i morse ( eller så vaknade jag inte av den ). Så vaknar jag av en smäll utifrån och känner på mig att det är alldeles fö mycket liv o ljus utomhus för att klockan ska kunna vara halv sju. Sagt och gjort, tog en snabb koll på mobilen som visar 08.10....haha vilken stress. Till saken hör av jag då börjar kl 08.30 ca sju kilometer hemifrån... Men med lite väl mycket stress och skjuts av pappa så lyckades jag ändå kliva in i klassrummet på högsta våningen några minuter över halv nio.

Nej ikväll är en trött kväll. Om man skulle ta lite glass och sätta på en bra film innan sängen kallar allt för mycket.

Just det

Jag har en underbar pojkvän och då menar jag faktiskt en riktigt underbar kille! Det finns nog ingen som någonsin har ställt upp för mig så som du gör!


Jag är starkast

Jag ska övervinna världen, i alla fall min värld. Fylld av energi och kraft att förändra känner jag mig starkare än på länge. Som om livet plötsligt har gett mig en extra styrkespark. Kanske kanske kan denna energi kallas förälskelse?
Nu har i alla fall skolan kommit igång för mig ännu ett år. Första dagen fick jag nästan panik och övertygade mig själv om att detta orkar du aldrig Lina, inte ett år med flera kurser än på flera år. Men i takt med att dagarna gick slog det mig att jo, jag kommer nog fixa detta ändå. Det är intressanta ämnen jag läser och ärligt är jag ganska glad att jag slipper försörja mig fullt ut på jobb, för det är ganska tufft. Särskilt när jag inte har ett jobb som jag verkligen trivs med. Nej jag är ganska nöjd med att fortfarande vara tillfångatagen och omhändertagen av skolvärlden och samhället samtidigt som jag får jobba i lagom mängd.

Undra hur länge du egentligen kan sova om jag inte väcker dig ? ;) Jag brukar vara trött men det är nog främst på kvällarna för jag har kommit tillbaka i min hyfsat pigga period nu. Jag sover inte så länge på mornarna nu längre Hm, undra om jag ska hoppa o väcka dig, eller nja kanske jag för en gångs skull skulle låta dig sova o se när du vaknar av dig själv? Jag har ju internet att sysselsätta mig med nu så länge. Idag, vad ska vi då hitta på? Jag behöver i alla fall till maxi och köpa kollegieblock och så ska vi hem till mamma och plocka ihop posten nu inför att hon kommer hem i kväll. Sen får vi minsann hitta på något roligt för det är ju söndag och söndagar blir lätt tråkiga och ångesfyllda. Orkar vi med middag hos farmor o farfar? hehe ja jag orkar, men orkar du? ;P Du vet jag gillar att pressa folk, elak som jag är.

Nu åker vi snart gumman. Gud så härligt det ska bli och snacka om att vi är förtjänta av det här. Vi måste ta och packa tillsammans i veckan. Hehe vi kommer nog virra bort oss till tusen på resan, med början på sturup. Men roligt ska vi ha och jag ska hålla dig i handen under hela flygresan :)

Ha en bra dag kompisar!

Snurrigt värre

Fredagskvällen blev lyckad och trevlig hemma hos familjen Öberg. God mat och trevliga människor, plus några cider I LAGOM MÄNGD.
Så vaknade jag alldeles för tidigt på lördagmorgonen och påmindes om att det var dags för jobbet. Väl där visade det sig att jag egentligen skulle börjat kl sju istället för halv åtta som ju jag var så säker på. Men, men det lilla missödet glämdes bort ganska kvickt under dagen. Konstigt nog var jag piggare och gladare än någon annan dag denna sommar på jobbet. Det kan ju ha berott på att det var sista dagen på mitt sommarschema och att jag inte tänker hoppa på ett nytt schema där på väldigt väldigt länge!
Vi var effektiva och timmarna rullade på. Så närmade sig klockan fyra och det var dags att bege sig hem för att duscha och göra vid mig i en ofantligt varm lägenhet. Tro det eller ej men efter ett tag så kommer världens gulligaste pojkvän med det största paket du kan tänka dig och enormt vackra röda rosor. Kan det finnas mer underbara människor?
Så bar det av i bilen, på långa grusvägar och så var vi till slut framme i Fårabäck i en ofantligt mysig stuga. Det grillades för fullt och folk var underbart glada. Så även jag, fram till cirka halv tolv. Då blev det för mycket och i samma takt som spriten rann in rann förnuftet totalt ut. Så dagen idag har spenderats i sängläge och i väälldigt dåligt skick. Så Lina, en nykterist kanske inte hade varit fel att vända om till? Det är nog bud på det faktiskt.
Nu ska jag hämta min kära vän som behöver mig! (och jag henne ;)

Jag är kär och du är underbar <3


Vad är det för en dag?

För det är ingen vanlig dag, det är Annas födelsedag! Grattis lilla gumman. Hoppas vi får en trevlig kväll.

Nu börjar livet på allvar snart igen, skola, vänner, resa och lägenheten blir bebodd igen. Jag längtar!

Puss o kram!

Onsdag

                                  image35

Det är inte många men några svenska sommardagar har även jag fått uppleva i år. Nu har jag bara tre arbetspass kvar på mitt hemska jobb. Det ska bli så otroligt skönt att komma därifrån nu och jag hoppas så att jag kan vara oberoende av det i höst.
Idag har jag fått hjälp av pappa med att måla över några repor i väggen och så har jag tvättat en massa tvätt. På fredag väntar först en lugn mysdag med min familj, sedan så kommer min saknade sötnos hem och vi ska bege oss till min kära vän som fyller år. Hmm, tror minsan att jag ska köra så du för en gångs skull kan få dricka något. På lördag var det så äntligen min sista jobbdag, om än en väldigt lång sådan, enda till halv fem. Sedan väntar en färd till Kåseberga och jag är dock lite nervös inför alla nya människor men det ska nog gå bra det också. Så är jag ledig söndag, måndag och tisdag. Jag ska bara koppla av och njuta dessa sista dagar innan det var dags för att kliva tillbaka till vardagen igen. Faktiskt så ska det bli skönt att få lite vardagsrutin på livet igen och framför allt slippa jobbet. Jag saknar att få träffa mina vänner som vanligt och jag saknar alla våra galna upptåg.

Jag känner mig redo nu, jag tror faktiskt att detta kan bli ett bra sista läsår. Jag är redo att kämpa och jag hoppas att det ger utdelning.
Sen så kan ju inget läsår börja bättre än en avkopplande veckas semester i solsken och bad. Snart åker vi och det ska bli så underbart :)

Nej nu var der åter dags att bege sig till jobbet. Hoppas att ni har en bra dag!


Och du, du vet att det är jäkligt mycket saknad av mig!

image36