Jag älskar er!

Idag och alla andra dagar!

Jag är en dålig människa till att höra av mig nu för tiden, eller ja, jag har alltid varit ganska dålig på att höra av mig, men jag vill hälsa till ALLA som står mig nära. Alla som gör att mitt hjärta slår dubbelslag ibland. Ibland så kvittrar det till i hjärtat av lyckorus.

Lååång dag, vilket jag inte är allt för van vid. Men jag ska bara överleva till juni. Jag orkar verkligen inte prestera något vidare bra men jag ska försöka att i alla fall få tillräckligt så att jag kan ta studenten och få mitt slutbetyg.

Nu väntar en myskväll med mitt hjärta!

<3  <3  <3  <3   <3  <3
Tack för att ni finns

Välkommen till världen

eller i alla fall tilbaka till bloggvärlden :)
Mina dagar rullar på i enorm fart och jag har aldrig ro att sätta mig och skriva. Men nu hinner jag innan jag ska till praktiken. För övrigt så älskar jag min praktik, i alla fall det ena av ställena. Jag hade så gärna bara viljat sluta skolan och få börja jobba där NU!

Men, men tålamod och styrka. Jag ska ta mig  igenom bara precis det jag behöver för att kunna ta studenten och sen ska jag inte plugga på ett bra tag.

Som sagt, praktik nu. Sen ska jag till Zarah och så ska vi bege oss till yngsjö! Jag tror det kommer vara jätte mysigt och framför allt roligt att umgås!

I morgon är det alla hjärtans dag och mitt schema är fullt. Men jag ska i alla fall ägna mig en stund åt att tänka på de människor jag älskar, de som betyder mycket i mitt liv!

Annars känns det som om jag inte hinner med alls. Jag hinner inte träffa mina kompisar och även hur mycket jag plockar bort i mitt liv så är dagarna ändå fulla ;) mysko det där.

Ha en skön onsdag och en bra alla hjärtansdag i morgon. Ni ska veta att jag tänker på er mina vänner!