Sommar och sol

Idag ska jag till havet med min kompis Anna. Det var längesen vi umgås och det ska bli kul! I kväll väntar schlagerfesten på full fräs.
Det börjar bli himlans lite tid kvar till skolavslutningen, det är inte sant vad dagarna går fort.
I morgon ska vi på 6 års kalas hos  min lilla kusin. Ska bli trevligt.

En enda grej kvar att göra til skolan nu, sen är det över!

Nu ska jag smörja in benen och torka håret.
Ha en bra helg!
kramar

USSCH nervositet

Idag har varit en jobbig dag i skolan, två jobbiga redovisningar är nu avklarade. Känns sådär, det kunde ha gått mycket bättre än vad det gick . Svenskan gick skit och jag har fortfarande ont i magen över det, trots att jag precis har gjort det. Men, va fan allt kan ju inte alltid gå bra.

Nu ska jag vänta en liten stund tills vi slutar och sedan blir jag hämtad av två söta kompisar. Fika och solen väntar. Jag vill bara att klockan blir tjugo över två nu så att jag kan gå ifrån skolan.

Får väl göra något nyttigt nu.
Förresten så är jag numera sambo och mitt hjärta kommer hem till mig i kväll! Det gillas.

Puss, hej

Trallala dill dill

Snacka om att ha Dagny på hjärnan. Idag är det dock lite bättre med detta problem.
Nu är det sommar och det är härligt!
Jag ska klara det, jag ska vara stark!

Det ska jag!
Nu ska jag ha lektion, bye

Fruset hjärta

Det kommer som en blixt från klar himmel, poff, så är ångesten där och långsamt äter upp mig inombords. Jag kan känna det tydligt nu, det kommer utan någon speciell anledning. Innan trodde jag ofta att det var jag själv som på något sätt tiggade igång de obehagliga känslorna. Men det har jag fått bevisat att så är inte fallet. Dock, vi ska inte ge upp hoppet för nu är det snart över, allt det jobbiga i skolan...men samtidigt, vad händer sen? Hur ska jag klara mig ute i vuxenlivet? Jag vet inte ens om jag ska jobba eller ej, fortsätta behandlingen eller om jag ska vara sjukskriven. Det är tunga frågor och jag kan inte svara på dem idag för jag vet inte det sanna svaret. Finns det något sådant?

Jag blir mer sårbar på kvällen, det vet jag och därför borde jag inte skriva här då för det finns risk för deprimerande inlägg, men så samtisdigt, detta är mitt liv och så lever jag nu, varför dölja sanningen längre?

Dagen idag har för övrigt varit bra, fick lite gjort på mitt engelskaarbete i förmiddags. Sedan kom Anna och hämtade mig och vi hade en mysig eftermiddag på stan och jag köpte en finfin tröja. Ikväll var det bio som lockade mest och nu har klockan blivit allt för mycket för mig. Jag kommer nog inte kunna somna tror jag, inte nu när jag har kommit så långt ifrån min dygnsrytm.

The kingdom of God...TAIZÉ!!!

God natt

FEST

Idag blir det fest i Kappernum och jag längtar!
Har redan blivit uppvaktad av världens bästa pojkvän med frukost på sängen!
Ska gå och duscha nu. Sedan väntar festligheter hela dagen lång!

Vi ses kanske på storkvägen i eftermiddag :)