fridfullt

Det har varit en lugn och skön helg, riktigt skönt faktiskt.
Jag skulle vilja ha många fler sådana här dagar,
hela tiden.

Fast å andra sidan om alla dagar hade varit så här sköna,
vad hade jag då haft att längta efter?

Nu ska ja se film.
I morgon ska jag praktisera igen, det ska bli kul, fast söndagar är lite jobbångestdagar.

Hoppas ni mår bra mina vänner!

Glitter i mitt hjärta

Det lik som glittrar i hjärtat på mig. Jag är fylld av ny energi. Den kom i går morse och än så har den inte gett sig av. Jag hoppas den finns kvar ett bra tag till, för det behöver jag. Det påminner om x-ciders julcider x-mas. Ni vet den där med fullt av glitter i som virvlar runt när man skakar på flaskan. Så känns mi mage och det är en otroligt härlig känsla kan jag säga.

Jag tänker massor på framtiden. Jag undrar om livet efter juni-månad. Men jag känner mig ändå ganska trygg, jag vet att hur det än blir så kommer jag inte stå där utan pengar och ett hem att återvända till. Jag har människor som bryr sig om mig och vill hjälpa mig. Det är en stor trygghet.

En annan stor trygghet är att jag nu känner mig ganska trygg i livet igen. Visst vaknar jag många mornar och är rädd för att jag inte ska orka med allt som ska göras under dagen (trots att det än så länge inte är mycket). Men för det mesta känner jag mig trygg. Jag har funnit tryggheten att våga leva igen. Jag känner mig trygg om inte med mig själv så tillsammans med min pojkvän och min familj. Jag vågar, jag kan och jag vill!

På mådag börjar jag praktisera på ett korttidsboende för utvecklingsstörda barn och jag tror det kommer att vara jätte trevligt, det känns bra.
Den 6:e februari börjar jag en ny behandling och jag har bestämt mig till 98 % att jag ska börja redan nu i februari istället för att vänta. Vad har jag att förlora? Jag vinner liv, jag vinner lycka och jag vinner dagar på att börja så fort som möjligt.

Nu ska vi till stan och systemet.
Sedan ska jag skriva klart ett arbete.
I kväll blir det mys.


Jag mår bättre än på länge!


Ny start

Det nya året har börjat blandat minst sagt. De första dagarna var bra och så kom dagen då jag skulle försöka mig på att gå till skolan. Kom dit, ingen lärare och jag behövde tanka bilen. Så jag o mina vänner sätter oss i bilen. Vi kommer inte långt förrän jag krockar. Så jag den dagen och den bilen över.

Men det får mig att inse hur skört livet egentligen är. Hade det bara gått en sekund till eller jag hade haft lite högre hastighet så hade bilen träffat oss rakt i sidan och då hade det inte gått alls bra för oss kan jag säga. Det kommer att ta ett tag innan jag sätter mig bakom ratten igen. Det kommer kosta en del pengar och det har kostat en hel del lidande. Men vi LEVER och det är viktigare än allt annat.

Idag har vi varit på vårt älskade ikea och fått lite inhandlat.
Idag har vi varit tillsammans i ett halvår! Tiden går verkligen fort och jag längtar efter att få lära känna dig mer. Jag vill leva länge med dig.

Jag tänkte skriva långt idag men insåg att nej det orkar jag inte.
Jag ska höra av mig till Zarah och lilla Molly snart för dem var det EVIGHETER sen jag träffade och jag saknar er!
Anna saknar jag också o jag lovar att vi ska träffas så fort jag och du får tid!

Nu ska jag laga tacos medan min älskling sätter ihop ett matsalsbord från ikea :)

Vi tar nya kliv nu och ser fram emot ett bra år! Jag tror på detta året!