Jag glömde ju...

Att önska Taizégänget ett stort tycka till och hoppas att resan blir underbar. Jag ska med på nästa, det har jag redan bestämt :)

Dessutom glömde jag att säga att det är ok tjejer, på fredag ses vi på långebro före utgång :):):)

Ett avklarat

Jag är lättad över att ett nationellt prov i alla fall är avklarat. Vad jag däremot inte är så glad över är det faktum att på måndag väntar nationella prov i engelska b och jag ber till Gud att jag får godkänt på dem för min engelska är pinsamt dålig.

Det har varit en bra dag i dag och det tror jag beror mycket på det otroligt härliga vårvädret som har tittat fram.
Trots det har jag idag ännu en gång lagt mig i det obehagliga solariet. Men tack vare att Sara också skulle sola och att jag fick lite press på mig så lade jag mig där. Jag kan ju inte vara lika kritvit som nu på studenten. Det passar nog inte så bra ihop med min vita studentklänning som jag för övrigt inhandlade igår :)

Nu väntar snart mat och sedan förhoppningsvis en promenad i det fina vädret.


Idag är ingen vanlig dag

för idag är det lördag :) Och det innebär lördagsgodis, hehe. Nej men det är väldigt fint väder ute och jag ska snart gå till stan en runda, trots att min pojkvän vägrar följa med.
Jag behöver nya underkläder och motion. Och sällskap, någon som vill följa med?

Det slog mig just att det bara är tolv dagar till jag fyller 20. Det var som tusan, inte trodde jag att tiden gick så snabbt.

Idag har jag sovit länge, skönt. Sedan sett lite på mitt dagliga nyhetsmorgon (lillgammal?). Efter det så tittade vi runt på abk efter fina lägenheter i centrum, jag och min pojkvän. Det är ju bara så himla trisst att alla andra ska ha så mycket köpoäng.

Nej nu ska jag kolla på arbetsförmedlingen. Något jag inte fattar ett skit av men sara har anmält sig så jag borde kanske också göra det.

Ha en trevlig helg vänner och njut av vårvädret.
Kramar i massor.

Söndag

Nyhetsmorgon är mitt nya liv att starta dagen på. Dock saknar jag Malous efter tio som tyvärr har slutat för denna säsongen.
Jag är ju så fasligt trött på kvällarna men å andra sidan så vaknar jag ganska tidigt på mornarna och det är faktiskt skönt. Då blir det något av förmiddagen och jag får något gjort (förhoppningsvis).
Idag väntar middag hos farmor o farfar och sedan jobb mellan tre och åtta.
Men först ska jag försöka ägna i alla  fall en timme åt projektarbetet.

Hoppas ni har en bra helg.
Och så saknar jag min pojkvän som inte ville komma hem till mig denna helgen :) Men jag accepterar dig i allafall för jag gillar dig!

Och så blir jag fortfarande glad när jag tänker på min lilla överaskningstripp till Helene i Åhus. Det kändes riktigt bra för jag gillar ju henne :)

BACK

Det var ju åtminstone hundra år sedan jag var här och skrev.
Tiden börjar bli knapp nu. Dagarna springer precis som om de rymmer från mig ? Eller är det jag som rymmer från dem? Jaja, vi var ju väldigt duktiga och tog oss upp och hit men gissa om vi hade lektion? Nej, så klart inte för läraren var helt enkelt inte här. Så jag och Sara begav oss på en liten tripp, och inte nog med det, nu sitter jag här. Och SKRIVER. Det händer inte varje dag.

Jag mår bra, jag har socker i kroppen :) Nej men jag känner mig fulladad. Idag ska jag bane mej göra någon läxa i eftermiddag. I really need to.
I helgen är jag totalt ledig från allt. Härligt. Eller nja jag kom ju på att jag ska jobba både lördag och söndag men det är inte så många timmar åt gången så det ska jag nog klara av. Plus att jag gillar mitt nya jobb.

Jag vill gå ut och festa men tänker hela tiden på hur dåligt jag mår morgonen efter. Jag kan verkligen inte tåla mycket sprit jag. Så lätt som jag dels blir berusad och dels mår äckligt dåligt dagen efter.

Sommar, sommar och sol. Nu smäller det snart och det är inte många veckor kvar alls! Tiden är knapp men det ska gå med en gnutta extra diciplin.

So long, långkalsong ;)