Tempo

gäller det att ha för det går fort här. Dagarna rinner iväg.
Det är mycket som står på tur nu, om några dagar ska jag lämna över min lägenhet till vaktmästaren och den nya hyresgästen. Jag, mamma och pappa har varit och packat porslin i kväll så efter en hel arbetsdag och packande på det så är jag rätt så slut nu.

Förlåt om vi inte hinner träffas kompisar! Hoppas jag och ni får tid snart!

I morgon ska jag till Skånes Djurpark med jobbet. Det ska faktiskt bli riktigt roligt!

Sista veckan för min käraste att åka till Ronneby nu. Sen blir dett samboliv på riktigt.


Fläktigt

Vaknade redan sex imorse. Det är visserligen inte så konstigt med tanke på att jag sov mellan 18 och 21 i går kväll och sedan somnade igen vid halv elva. Men jag behövde sömn, jobbet hade tagit hårt på mig plus gårdagens aktiviteter. Idag har jag ätit frukost och diskat och plockat i ordning i köket. Nu sitter jag i vardagsrummet med den sköna takfläkten över mig.

Klockan halv tolv ska jag vara hos tandläken, sedan väntar middag hos farmor och farfar. Efter det är det dags för samtal. Sedan från klockan tre är jag ledig. Skickade till Sara innan men hon har nog inte vaknat än. Hör av dig!

Hoppas ni har det bra mina vänner, alla med sitt på sina håll. Vi är duktiga vi :)

Igår fattade jag ett känslomässigt beslut som jag fick ändra på när förnuftet smet in i hjärnan, tur att man inte har svårt för att besluta saker.

Gillar er!!!!

None


Den trettonde

Och det är fredag men jag är inte så skrockfull...
Jag har jobbat så även idag. Idag gick det ganska bra. Jag börjar komma in i lite rutiner nu igen för det var ju trots allt ganska länge sedan jag var inne och jobbade sist.
Min pojkvän spelar Wii och jag gör inte så mycket, jag vill till åhus men ingen vill tydligen följa med.
Det är fredag, undra vad kvällen har att vänta idag. Inte så värst mycket tror jag tyvärr.
Jag vill komma ut en runda idag i alla fall.

So long

Om

Om man skulle ta och skriva lite här  i kväll. Inte för att jag har så mycket positivt att komma med. Jag är slut i kroppen och har så jävulsk pollenallergi. Kan inte ha linser på mig för ögonen är så röda och jag kan definitivt inte ha smink på mig eftersom ögonen bara rinner hela tiden....jag ska inte klaga men det är så tråkigt..

Jag har gått bredvid andra dagen idag på mitt nya jobb. Jobbar måndag till söndag denna vecka så det gäller att vila så att jag orkar. Det är mycket nytt nu i borjan. Men jag trivs.

I morgon väntar dbt och sedan jobb på Älvan.
Jag lyckades få hem min pojkvän idag så nu slipper jag vara själv resten av veckan.

ha en bra kväll!

Vuxenvärlden

Nu var vi så äntligen här, den dagen som jag har väntat på i flera år nu har kommit och passerat lika fort. Så har slutligen även jag (mot alla odds) tagit studenten och kommit in i vuxenvärlden på riktigt. Det känns lustigt, eller ja rättare sagt så har jag inte förstått det ännu. Det kommer nog kännas mer om någon månad då jag inte har någon skola att återvända till efter sommarlovet. Men det är skönt, jag behövde verkligen det här. Skolan ska jag lägga på vilobänken ett bra tag nu.
Vi hade några fantastiska dagar innan studenten och både skattjakten, karnevalen och studentdagen är dagar jag sent kommer att glömma.

Jag har även hunnit fylla tjugo, få ett nytt jobb och blivit sambo. Det går fort här :)

Idag har vi flyttat grejor, fikat hos mormor och morfar och jag har varit på stranden med Sara. I morgon väntar nog mer strand och kanske en plattv :)

Ha en bra lördagkväll och jag vet att jag suger på att uppdatera här men så kan det va och jag är lika glad ändå ;)